Erős szél, napsütés, szerda délután záporok jöhetnek Sopronban

Szerdán kezdetben északkeleten fordulhat elő gyenge eső, zápor, majd délután a Dunántúlon megnövekvő gomolyfelhőzetből szórványosan alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok.

Élénk, északnyugaton és délkeleten erős lesz a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul. Nem várható fronthatás.

Csütörtökön többnyire napos, fátyolfelhős időre készülhetünk. Kisebb eső, zápor néhol északon fordulhat elő. A déli szél továbbra is élénk, északnyugaton erős lesz. Délután már 23-28 fokot mérhetünk.

Pénteken alapvetően napos idő ígérkezik, többfelé szűrhetik fátyolfelhők a napsütést. Egy-egy zápor, zivatar előreláthatólag északon, északkeleten alakulhat ki. Élénk, erős lesz a délnyugati szél. Nyárias hőmérsékletekre készülhetünk, a csúcshőmérséklet 25-29 fok között alakulhat.

Péntek késő este, éjszaka erős hidegfront érkezik feltámadó északnyugati széllel, jelentős csapadékkal.

Szombaton már sokfelé forfulhat elő eső, zápor, zivatar. A nyugatias szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Napközben 12-23 fokra van kilátás, nyugaton jelentősen visszaesik a hőmérséklet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Sopron

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük