Udvari festő voltam… A fertődi Esterházy-kastély rajzpályázatot hirdet

„Esterházy-tündérbirodalomként” említi Goethe korabeli élményei alapján a fertődi kastély nagyszabású vigasságait, amelyeken operákat mutattak be és vadászatokat, fényűző lakomákat, táncestélyeket, tűzijátékokat tartottak az előkelő vendégsereg szórakoztatására.

 A fertődi Esterházy-kastély „Esterházy-tündérbirodalom” témában várja a 6-16 éves korosztály alkotásait.

Pályázni lehet alkotónként 1 pályaművel,  A4 méretben, technikai kötöttségek nélkül.

Beküldési határidő: 2019. május 17.

Az 50 legjobbnak ítélt alkotásból kiállítást rendeznek a fertődi Esterházy-kastélyban, megnyitó: 2019. május 24. (péntek) 15.00

A pályázatokat postai úton a következő címre várják:
Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont
9431 Fertőd, Joseph Haydn út 2.
A borítékra írják rá: „Udvari festő voltam…”

A mű hátoldalán kérik feltüntetni a mű címét, valamint az alkotó nevét, életkorát, iskoláját, értesítési címét. Egy borítékban több pályázó rajza is beküldhető. A műveket digitális formában is bekérik a szervezők a rajzpalyazat@eszterhaza.hu e-mail címre művenként maximum 2 MB méretben.  Az alkotásokat korcsoportonként értékelik és díjazzák.

További információk az www.eszterhaza.hu oldalon és a fertődi Esterházy-kastély facebook-oldalán: https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük