Nyári erdei táborok a Soproni Parkerdőben, indul a 4. turnus július 22-26. között

2019-től a parkerdei programok évtizedes tapasztalatai alapján nyári táborok kerülnek megrendezésre  az “Oktatással a természet oldalán” programsorozat szervezőinek és partnereinek lebonyolításában.

2019-ben a Tanulmányi Erdőgazdaság közjóléti tevékenységi és szolgáltatásai köre új elemmel gazdagodott. A soproni parkerdőben zajló több évtizedes múltra visszatekintő oktatás és a Károly-magaslati Ökoturisztikai Látogatóközpontban megvalósuló bemutató és ismeretterjesztés tevékenységünk mellett erdészeti erdei iskolai táborokat is szervez. A színvonalas családi programokhoz hasonlóan az erdei iskolai tábor célja az erdő, mint életközösség bemutatása, és azon túl a természetben töltött nyári szabadidő élményekben gazdag és hasznos eltöltése.

Fotrás és részletek: https://taegrt.hu/eei-taborok/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük