Sopron Card néven kedvezménykártyát vezet be júliustól a soproni önkormányzat

Sopron, 2019. június 28., péntek (MTI) – Sopron Card néven kedvezménykártyát vezet be július 1-jétől az önkormányzat a város állandó lakóhellyel rendelkező lakói részére – jelentette be a város polgármestere pénteken sajtótájékoztatón.

 Fodor Tamás (Fidesz-KDNP) elmondta, hogy az okostelefonra is letölthető kártyától azt várják, hogy növekedjen a forgalom a városi szolgáltatóknál és erősödjön a helyi közösség.

    A kártyát kortól függetlenül bárki kiválthatja, és azzal 10-50 százalék közötti kedvezményeket kaphat a szolgáltatóktól.

    A kártyával július 1-jétől kedvezményesen lehet jegyet váltani egyebek mellett a Soproni Múzeumba, a Lővér Fürdőbe, a Fertőrákosi Témaparkba és a Soproni Szimfonikus Zenekar koncertjeire. Kedvezményt kapnak a férfi és női kosárlabdacsapat éves bérleteinek megváltásakor, a felszíni parkolás éves árából, de olcsóbb lesz a kártyával a házasságkötés is. 

    A polgármester hangsúlyozta, hogy a programhoz bármelyik soproni vállalkozás csatlakozhat, és abban bízik, hogy a kedvezménykör bővülni fog. 

    Az önkormányzat tervezi, hogy hasonló mintára a turisták számára turisztikai kártyát vezetnek be – mondta. 

    Udvardi Krisztina, a kártyát kibocsátó Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezető helyettese elmondta, a kártyák a kiváltástól számított egy évig lesznek érvényesek. Ez év végéig kedvezményes áron lehet megvásárolni a Szent György utcai Tourinform irodában, vagy a soproncard.hu honlapon.

hwp \ bvz \ kvs

MTI 2019. június 28., péntek 11:47

Kép forrása: https://www.soproncard.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük