Ébresztő-óra Sopronban: Rólad szól!

Időpont: 2019. május 25. szombat 15:00-16:30 óra
Helyszín: Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szent György utca 12.

A Soproni Múzeum gyermeknapján az UNICEF Ébresztő-óra programjának önkéntes előadói interaktív, játékos foglalkozásra várják a 8-14 éves korú gyerekeket a Macskakő Gyermekmúzeumban.

A gyerekjogokról és az elfogadásról szól a szombat délutáni különleges érzékenyítő workshopjuk, melyre előzetes regisztráció szükséges a macskako.sopron@gmail.com email címen. A kísérő szülőkre is gondoltak, nekik a Macskakő háziasszonyai tartanak rendhagyó tárlatvezetést.

Czákler Zita önismereti tréner és Tóka-Dévényi Barbara jogász mindketten Sopronban élő, többgyerekes gyakorló anyukák, akik egy éve csatlakoztak az UNICEF Ébresztő-óra önkéntes előadói csapatához. Azóta együtt járják az iskolákat, hogy minél több gyereket elérhessenek az Ébresztő-óra üzenetével.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük