Hétfőtől száraz, egyre melegebb lesz az idő Sopron környékén is

Hétfőn a nap előrehaladtával egyre naposabb, csapadékmentes időben lesz részünk. Az élénk északkeleti szél azonban sokfelé megerősödik. Napközben 12-18 fokig melegszik a levegő.

Kedden ragyogó napsütésben lesz részünk. Országszerte napos, száraz idő várható. Hajnalban helyenként gyengén fagyhat, délután 14-17 fok ígérkezik. Az északkeleti szél a Dunától keletre támadhat fel.

Szerdán a Dunántúlon lesz naposabb az idő, míg keleten felhősebb égboltra készülhetünk. Itt néhol kisebb zápor is előfordulhat. Délután 16-20 fok köré melegedhet a levegő. Az északkeleti szél keleten élénk, erős lehet.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás. Néhol kisebb záporok is kialakulhatnak. A szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet már 20 fok körül, néhol afölött alakulhat.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Sopron

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük