Euroliga négyes döntő – Csaknem telt ház várható a soproni csarnokban

Sopron, 2019. április 12., péntek (MTI) – Csaknem telt ház várható a soproni csarnokban a női kosárlabda Euroliga péntektől vasárnapig tartó négyes döntőjében.

     Pados Noel, a házigazda Sopron Basket kommunikációs vezetője péntek délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a jegyek 95 százaléka már elkelt.

“A vasárnapi helyosztókra gyakorlatilag elfogytak a belépők, mára pedig minimális mennyiség maradt” – jelentette ki, hozzátéve, a rendkívül sikeres tavalyi rendezést idén megpróbálják túlszárnyalni többek között azzal, hogy négyoldalú óriás kivetítőt emeltek a pálya fölé, továbbá a csapatok bemutatását is látványos showműsor övezi majd.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a szervezők kisebb mobillelátókkal beépítették a lenti karéj szektorai közötti helyeket is, így valamivel háromezer fölé nőtt a Novomatic Aréna befogadóképessége.

Ami a vendégcsapatokat illeti, a Jekatyerinburg ezúttal is hatalmas stábbal és szurkolóhaddal érkezett, és már kedden elfoglalta szálláshelyét, míg a délutáni meccsen érdekelt orosz Dinamo Kurszk és cseh USK Praha szerdán jött Magyarországra.

A tavaly bronzérmes kurszkiak már másfél órával a kezdés előtt kijöttek a parkettre nyújtani-melegíteni, a prágai együttest irányító Natalia Hejkova – aki korábban a soproni kispadon is ült – ekkor még az öltözőben készítette fel játékosait az első elődöntőre.

A Final Four nyitómérkőzésén 17 órakor csap össze az orosz és a cseh gárda, majd 20 órakor következik a Sopron Basket a címvédő Jekatyerinburg ellen.

sma \ slp \ sgr \ gkp

MTI 2019. április 12., péntek 16:02

Fotó forrása: https://www.facebook.com/hajrasopron/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük