Critical Mass Sopron 2019 – Bringás piknik és felvonulás

Időpont: 2019. április 20., szombat, 14:00–19:00 óra
Helyszín: Sopron, Kresz Park

Felhívás! Szeretnél bringázni egyet jó társaságban? És része lenni valami fontosnak? Akkor olvasd tovább:

A Bringázz Sopron Egyesület és az AddTovább csapata bemutatja: CRITICAL MASS SOPRON 2019

Ismét itt a tavasz! És ha tavasz, akkor bringás felvonulás! Nem lesz ez máshogy idén sem természetesen! 🙂
Április 20-án szombaton tartsatok velünk egy igazi kétkerekű piknikre és egy szuper kerékpáros demonstrációra az élhetőbb Sopronért!

Délután 2 órától a KRESZ parkban várunk majd Titeket, ahol egy kis zene és egyéb programok kíséretében együtt töltjük majd az időt a felvonulás indulásáig!

Játékok:
Bár az egész park egy játszótér, mi plusszba hozunk jópofa játékokat, hogy garantált legyen a szórakozás. Lesz müzlikatapultunk, extrém gurulós kütyük és egyéb ügyességi eszközök. Ha pedig egy kicsit kreatívkodnátok, vagy “tanulnátok”: az asztaloknál színezők és KRESZ tesztek várnak majd Titeket, természetesen egy kis ajándékért cserébe! 🙂

Fotófal:
Készítsetek Ti is egy emlékfotót erről a remek délutánról. Keressétek meg az ideiglenes “emlékművet”, álljatok, hasaljatok vagy feküdjetek elé, aztán jöhet a szelfi, vagy egymás fotózása! 🙂 Fontos: ha a képeket #bringazztovabb hashtaggel töltitek fel az Instagramra, részt vesztek majd egy sorsoláson, ahol szuper ajándékokat sorsolunk ki! 🙂

Sprintverseny:
Adott egy görgő, amire ráteszünk egy egysebességes kerékpárt, így kvázi egy szobabiciklit kapunk. Hol a verseny, kérded? Hát ott, hogy aztán bárki felülhet majd erre a görgőre és ha már rajta vagytok akkor “rakjátok” is meg! 500 métert kell letekerned “helyben” olyan elementáris sebességgel, amit csak kibírsz hajtani magadból! A dicsőség és az elismerés mindenkinek kijár, aki kipróbálja magát, de a legjobbak természetesen ajándékokkal lesznek gazdagabbak! 🙂

Büfé:
A Sport Söröző mobil vendéglátó egysége is velünk lesz egész délután, így ha az éhségedet vagy a szomjadat szeretnéd csillapítani, annak semmi akadálya. Lesz jégkrém, gyümölcs, hamburger, hotdog, illetve hideg italok kicsiknek és nagyobbaknak is! 🙂

Zene:
A hangulat elengedhetetlen kelléke a kellemes háttérzene, erről helyi lemezlovász barátunk, Muzikfabrik és zenekarok fognak gondoskodni. Az AddTovább csapatának hála a felvonulás előtt 16.00-kor a Péntek délután koncertjét hallgatjuk meg, majd visszaérkezés után naplementéig a Rumli zenekartól lesz hangos a park!

Felvonulás:
A délután fénypontja természetesen a bringás felvonulás lesz, ami 5 órakor fog indulni! Mint mindig, most is azt kérjük Tőletek, hogy a menetben rendezetten, egymásra odafigyelve guruljatok! Mindig sok a gyerkőc is, így nagy valószínűséggel szupercsaládi lesz a tempó is!

Visszaérkezés után a Rumli zenekar segítségével nézzük végig majd a lassan lenyugvó napot és búcsúzunk el a KRESZ parktól.

Mint láthatjátok, igen színes kavalkáddal készülünk Nektek, úgyhogy aznap délután gyertek időben, hogy legyen lehetőségetek élvezni a napsütést és a tavaszt! Hozzátok az egész családot! Hozzátok a naptejet és a pokrócot! Csapjunk együtt egy igazi nagy bringás pikniket!

Fontos infók még:
2 nappal a piknik előtt bringás reggelit, aznap este pedig afterbulit tartunk majd a Blue Cafe Band! Ezekről rövidesen bővebben beszámolunk!

Addig is vigyázzon magára és a másikra, jó tekerést és tavaszi hangolódást! Találkozunk április 20-án délután a KRESZ parkban! Nagyon várunk Titeket!

Baráti üdvözlettel: Bringázz Sopron Egyesület csapata, AddTovább csapata

Forrás: https://www.facebook.com/events/643391559451132/?active_tab=about

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük