Sopronban is nyílik Pagony könyvesbolt

Pagony könyvesbolt nyílik Sopronban 2019. március 30-án, szombaton. A megnyitóra sok-sok gyereket várnak és rengeteg érdekes programmal készülnek.

Időpont: 2019. március 30. szombat 11:00–13:00 óra
Helyszín: Soproni Pagony, Füredi stny. 9., Sopron

Hallottál már a Pagonyról? Tudtad, hogy ebben a könyvesboltban a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálhatod?

A megnyitó programja:

11.00: A boltot Vadadi Adrienn – Írónő nyitja meg, aki többek között a Leszel a barátom?, a Palacsinta tábor, a Leszel a padtársam, a Kockacukor lovassuli, a Három szülinapi torta és a Matricás Laci-sorozat szerzője.

Adrienn óvónő, író, két gyereke van: egy nagy, egy kicsi. Ő azt mondja magáról: „Szeretek gyerekeknek, gyerekekről írni, mert olyankor én is gyerek lehetek. Hogy mit szeretek még? Amikor este tízkor ráeszmélek, hogy én is létezem. Addig anyuka, háztartási alkalmazott, óvónő, kutyagazda vagyok. Olyankor azt szeretem, amit mindenki más: olvasni, írni, moziba járni, kötögetni (csak vicceltem).”

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük