Figyelem soproni diákok! Hív a Trendhim ösztöndíjprogram!

Fotó: https://www.facebook.com/trendhim/

A Trendhim egy immár 12 éves on-line kereskedelemmel foglalkozó dán vállalkozás, amely férfi ruházati kiegészítőket kínál, szem előtt tartva azt, hogy a kínált termékek egyszerre divatosak és árban elérhetőek legyenek. A közkedvelt dán cég kínálatában ma már 13 egyedi márka és több, mint 1600 termék található. Honlapjukon hetente adnak friss tippeket arról, hogyan variálhatók a legvagányabb termékeik és márkáik.

A cég történetéről többet is megtudhatsz az alábbi elérhetőségen:
https://www.trendhim.hu/articles/kik-vagyunk-es-mit-akarunk

A Trendhim elveiről, szemléletéről az atlaszukban találsz részletesebb tájékoztatást.
https://res.cloudinary.com/trendhim/image/upload/v1551080885/media/atlas-v2-1.pdf

Olvass és gyönyörködj a megvalósult összhangban. A férfidivat és megjelenés ugyanolyan érdekes lehet, mint a női! Ragadd meg az alkalmat, ismerd meg jobban őket és rajtuk keresztül Dániát!

És akkor a lényeg!

A Trendhim egy éve útjára indított egy ösztöndíjprogramot, amelyre bárki jelentkezhet, ha az alábbi szakokon tanul alap, mester vagy PhD képzésben:

  • Üzlet, könyvvitel vagy pénzügy
  • Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
  • IT és webfejlesztés
  • Vezetéselmélet és szervezés
  • Vállalkozáselmélet
  • Divat és dizájn

Az ösztöndíj összege 2000 euró, amely felhasználható a tanulmányokkal kapcsolatos költségekre: tandíj, jegyzetek, online kurzusok, lakhatás, tanulmányutak, utazás, tanterven/iskolán kívüli kurzusokon való részvétel, személyes fejlődési projektek költségei támogathatók belőle.

A Trendhim ösztöndíj támogat és segít, ha szenvedélyesen érdeklődsz az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és az említett területeken szeretnél karriert csinálni illetve saját vállalkozást indítani.

Jelentkezni angol nyelvű, legalább egy oldalas motivációs levéllel lehet, amelyben bemutatod céljaidat, terveidet, és természetesen kifejted azt is, hogy miért lennél pont te a legmegfelelőbb az ösztöndíj programra! Légy kreatív, és merj kiállni az álmaidért!

A motivációs levél beküldésének határideje: 2019. november 1.
Cím: csr@trendhim.com

A felhívás pontos szövege itt található: https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-osztondij

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük