Van már jegye? Így volt szép… Koncz Zsuzsa koncert lesz Sopronban

Koncz Zsuzsa  nevét ismeri fiatal és idős, dalait dúdoljuk mindannyian. Ismét eljön közénk egy koncerttel, amiről így vall a híres énekesnő:

„A koncert jelmondata pedig: „Így volt szép…”, ami egy Bródy dal címe is legutóbbi lemezemről, és nincs mögöttes tartalma. A múlt idő ezúttal nem lezárása vagy befejezése valaminek, inkább kifejezése annak, hogy a közönségemmel és a munkatársaimmal megtett eddigi közös utunkért hálás vagyok. Köszönöm mindenkinek, akit illet, és boldogsággal tölt el, hogy ezt személyesen – szokásomhoz híven – egy koncerttel tehetem meg. Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim – ugyanúgy, mint eddig – összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik, és Ők mind ott lesznek velem!”

Időpont: 2019. március 28. csütörtök 19:00 óra
Helyszín: Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, Sopron

Forrás: https://www.facebook.com/events/268181230530267/?active_tab=about

Kép forrása:https://www.facebook.com/gagprodukcio/photos/gm.268181250530265/2014196998699195/?type=3&theater

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük