Fotópályázat Víz Világnap 2019 „Vizet Mindenkinek!”

A Duna Múzeum és a Pilisi Bioszféra Rezervátum közös fotópályázatot hirdet, melyre olyan képeket várnak, amelyek a Pilisben, a Visegrádi-hegységben vagy a környező településeken készültek. A pályaművek új megközelítésből mutassák be, miképp is része az ember az őt körülvevő ökoszisztémának, illetve azt, hogy hogyan találhatunk megoldásokat a globális kihívásokra.

Egy pályázó maximum 2 db fotóval nevezhet. A képek felbontása a lehető legmagasabb legyen, de a képek mérete nem haladhatja meg a 2 MB-ot! A képeket a “Fotópályázat” kurzusra történő regisztráció után elektronikus úton kérjük feltölteni a pályázat felületére.

 Beküldési határidő: 2019. március 13.

A beérkezett alkotásokból zsűri választja ki a nyerteseket, akik nyereményüket a Víz Világnapja díjátadó ünnepségen vehetik át 2019. március 21-én. A legjobb alkotások részt vesznek a Bioszféra Rezervátumok Világszövetségének kiállításán.

Forrás: http://www.vizvilagnap.hu/palyazatok

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük