Az M4 Sport – Év sportolója gála a Nemzeti Színházban

Budapest, 2019. február 14. Gelencsér Róbert szervátültetett atléta (elöl), miután átvette az év fogyatékos férfi sportolója díjat Vörös Zsuzsanna és Mizsér Attila olimpiai bajnok öttusázóktól az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2019. február 14-én.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Rákosi Gyula olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes labdarúgó, edző, miután átvette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) életműdíját az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2019. február 14-én.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Liu Shaolin Sándor olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó (b) átveszi az év férfi sportolója díjat Carl Lewis kilencszeres olimpiai bajnok amerikai atlétától az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2019. február 14-én.  Mellettük Tarlós István főpolgármester.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csang Csing Lina és Bánhidi Ákos, a férfi és női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó edzői, miután átvették az év edzője díjat az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2019. február 14-én.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük